Rejser til  Ukraine.

Da Rusland er efterhånden blevet meget "dyr i drift" og visumreglerne bliver hele tiden mere komplicerede,  arrangerer vi  i stedet for rejser til Ukraine. 

Vores valg er faldet på en "lille" by  (kun 220.000 indbyggere :-)), Bela Zerkva  - Hvid Kirke - hvis man oversætte navnet, som ligger 80 km til syd fra Kiev. Byen er kendt i Ukraine som "brudens by" - med rigtig mange rigtig søde - lidt provinsielle piger. Fra rejser til Novgorod i Rusland har vi den erfaring, at  piger "fra landet" er oftest   sødere og har flere familieværdier end storby piger, og de passer generelt bedre til dansk mentalitet. Vi har indgået et godt samarbejde med et lokal kontaktbureau APRIL BEAUTY, som har mange søde piger i deres database.

Byen er også interessant historisk - var grundlagt for snart 1000 år siden, tilbage  i 1032 af en "historisk berømt" russisk fyrst Jaroslavl den Vise. Der er mange interessante steder i byen, blandt andet en store og overdådig botanisk have.  Men der  bliver naturligvis også organiseret en guidet tur til Kiev, hvis der ville komme et ønske om det fra flere deltagere. 

Læs beretningen om "studietur"  til Bela Zerkva i Ukraine i januar 2009   

Ser billeder fra første grupperejse til Ukraine i februar 2009

 

Hvornår ?

 

 

Programmet  vil i store træk ligne program for vores ture til Sankt Petersburg eller Novgorod, og består af følgende elementer:

 Flyrejse til Kiev, en bustransport til Belaya Zerkov, - indkvartering på et hotel, 

Single fester med dobbelt så mange piger to første aftener på rejsen, fælles  middag og dans op til kl. 24.00.

Første  formiddag i Bela Zerkva tillige  en guidet bytur for dem, som vil opleve så meget som muligt - blandt andet besøg af den berømte dendropark Aleksandria

Efter festerne -  afslapning, udvikling af de opståede bekendtskaber,  tur til Kiev for dem, som ønsker det (læs programmet for udflugten her) 

Prisen:  Består af prisen for programmet og flybillet  - altså  Flybillet + 700 kr  + 360 euro  Hvor 700 kr + 360 euro er prisen for programmet med 2 fester og 5 overnatninger. 700kr. betales i Danmark, og 360 euro betales i Ukraine til lokale arrangør.

Aktuelle pris for flybillet kan variere ret meget, afhænger af ruten og tidspunktet for bestilling - spørg!  Sidst jeg har kigget, var prisen for direkte fly fra København  21/12-26/12 på ca. 1850 kr.

Prisen for program inkluderer:

Bustransport til / fra lufthavn i Kiev til hotel  i Bela Zerkva. Vælger du at forlænge dit ophold i Bela Zerkva, og rejser hjem en anden dag end de fleste i gruppen, bliver du sat på en lokal rutebus til lufthavn - og vi betaler for billet.

Tre nætter på hotel i eget dobbelt værelse med bad og WC (læs mere og se billeder  om mulig indkvartering i "beretningen") Man kan både få et lille afslag i prisen, hvis man kan nøjes med et single værelse, men og for ekstra betaling  bestille et " luksus" værelse på vores hotel eller på et nyt minihotel i nærheden

Fælles sent morgenmad / brunch på hotellet  mellem kl. 9.30 -11.00 i alle dage, hvor guiden er også altid til stede. Det gælder også, hvis der er flere, der vælger at være længere i  Ukraine end 3- dages program.

2 single fester ,  dobbelt så mange piger (der kommer forskellige piger til hver fest). Der bliver serveret fælles middag for alle - også pigerne  - 2 retters mad med soft drinks, + hver mandlig deltager  får 1 flaske champagne + halvliter vodka, som man naturligvis forventes at dele med resten af selskabet :-)  Mere/ andre  drikkevarer kan købes i restaurantens bar (til yderst rimelige priser).  Musik og dans til ca. kl. 12 om aftenen

Guidet tur lørdag formiddag til byen

Guide, som er parat at hjælpe til ethvert tidpunkt, på hele turen

 

 

J