Muligheden...

I Rusland og Ukraine er der i modsætning til Danmark flere kvinder end mænd. Statistikken viser, at allerede ved 30 års alderen udgør kvinder næsten 60% af befolkningen.

 Og pigerne er kønne ... De fleste er slanke med langt hår og altid velklædte, oftest i nederdele med højhælede sko. Dette skyldes bl.a. den store konkurrence blandt kvinderne, idet der er ganske få attraktive mænd i Rusland og Ukraine. Det er måske svært at tro for en dansker, men situationen er så slem, at for en enlig kvinde allerede i 35 alderen er det så godt som umuligt at blive gift. Mange piger håber derfor på at finde en fornuftig mand i udlandet. Nordiske mænd har for længe haft et meget godt ry blandt russiske kvinder som stabile, trygge og ansvarlige mænd, de perfekte familiefædre. 

(billeder fra vores fester i Novgorod. Forhold mellem antal piger og mænd er dog helt typisk for en "normal" aften på en russisk diskotek eller natklub).

Der er derfor mange kvinder, der drømmer om at møde og bygge familie sammen med en sød og pålidelig dansk mand. Danske mænd nyder også godt af den alliance - ud over at pigerne passer bedre på sig selv og gøre umage for at forblive tiltrækkende, har østeuropæiske piger ofte meget familie-orienteret mentalitet. De er mere søde og kærlige mod deres mænd, er mere kompromis søgende i tilfælde af små konflikter, og flittige med huslig arbejde - de behøver ikke at dele det lige med manden, hvis manden ellers gøre sit - arbejder mere ude og tjener penge, passer bilen, osv .    

Mange piger bliver derfor medlemmer af de mange kontaktbureauer, eller dating sider på nettet. Vores motto er dog, at mennesker skal opleves levende! - der er mange måder at snyde med billeder og profiler på nettet, og det er kun i Real Life er det muligt at fornemme, om der er kemi mellem to mennesker.

Derfor arrangerer vi single fester både i Danmark og i udlandet med deltagelse af single russiske og østeuropæiske piger. Deltagelse i fester har den fordel at man møde mange piger på en gang i en afslappende situation, man kan nå at snakke og danse med flere, og vælge en, man måske svinger bedst med....- det er faktisk en ret hurtig og effektiv måde at lære flere piger at kende. Og det er også meget sjovt - østeuropæere er meget mere festlig anlagte og hygge sig mere til festerne end danskere plejer - man danse meget, - man starter ofte før hovedretten er serveret ! -  man arrangerer små lege, fælles dans, synger, alle er meget åbne for kontakter, og ikke nogen får lov at sidde alene ved bordet.  Jeg har hørt ofte - selv fra de mænd, som ikke lige har fundet den helt rigtige pige til festen -  at det var de sjoveste arrangementer de har prøvet i deres liv.