Medieomtale af Music of Chance

TV-film:

Både DR, TV3 og  TV Danmark har hver for sig været med til festerne, DR endda 2 gange.  
TV Danmark har lavet en hel tv-film om 3 mænd, som har været med på rejsen i juni1999. 
Filmen har 2 afsnit på hver 50 minutter. Begivenheder i første afsnit foregår i Rusland - man følger 3 mænd på rejsen. 2 af dem finder hvad de søger og bliver  forelskede og indleder seriøse forhold.

Den anden afsnit, som er filmet et par måneder senere i Danmark, handler om udvikling af de 2 forhold, pigerne kommer til Danmark sammen med deres børn. Afsnittet slutter med et dobbelt bryllup  -  de 2 par bliver lykkelig gift.

DR var med første gang i November 1999 og lavet en kortere udsendelse på 20 minutter om 2 deltagere. En af dem blev inderligt forelsket i en pige, som han første gang møder til festerne.
Den anden var mindre heldig: Han havde skrevet sammen med en pige og havde været i Sankt Petersborg specielt for at møde hende, men efter 2 dages samvær blev han afvist ...

 

Den anden gang var DR hold med i Novgorod i juni og september 2004. Det resulterede i 40 minutters udsendelse, som fokuserer meget på russiske piger - deres liv, deres holdninger, deres drøm og daglige skuffelser.  Den mandlige "hovedaktør" klarer sig at blive forelsket 2 gange - men det løber i sandet begge gange, grundet mest hans manglende engagement for udvikling af de forhold han starter på. 

 

TV 3 var med en gang til Påsken 2004. Der bliver til 20- minutters indslag i programmet "Insider". Indholdet af programmet er "klassisk" - en MEGET  almindelig dansk mand på 50 - som langt fra ligner en prins - rejser med en drøm at blive forelsket i hel almindelig pige. Det lykkes ham fuldt ud - programmet har en meget udpræget "happy end" 


Artikler:

BT 24. maj 1999

Ude og Hjemme

Vejle Amts Folkeblad

BT artikel

Klik på billedet for at se det i stor størrelse
(det kan tage et par minutter at hente det)