Singlefester med russiske piger i Danmark!

Hvad er det for noget?

Russiske single piger kommer helt til Danmark for at møde danske mænd!!

Vi har prøvet det første gang i 2005, og det gik rigtig godt - det var sjovt, og hyggeligt, og der er mange der fandt hinanden på disse fester.  Siden 2005 afholder vi regulært ca 7-8 fester om året. Festerne er meget populære - det er normalt at vi er udsolgt ca. 1 uge før festen. 

Fester som pt er planlagt i 2017

 

Næste fest - 11 november 2017

 

 

 

 

En måned  før arrangementerne bliver det muligt at se billeder af  de piger, som vil deltage, hjemmesiden ajourføres så snart vi få tilmeldinger fra nye damer.  Vi har dog oplevet flere gange, at ikke alle piger er villige til at blive udstillet på den måde (især de piger, som allerede er i Danmark ikke vil det) så regn med, at du kan blive glædelig  overrasket!  Om alle de piger, som selv  kommer til Danmark, kan man sige følgende: at de er meget fornuftige piger -   alle har en god uddannelse og job i Rusland. Yderlige er de meget seriøse i deres ønske om at finde sig en god mand, som de vil bygge fælles fremtid sammen med.

Hvordan foregår?

Vi inviterer lige antal mænd og piger. Der bydes på lækker russisk inspireret middag og fri spiritus til maden og efterfølgende danseaften. Vi åbner døre kl. 18.15, middagen starter kl. 19.00, festen slutter kl. 1.00 . I løbet af middagen har vi en præsentationsrunde, hvor alle skal fortælle lidt om sig selv, og sine ønsker. Danseaften starter så snart vi er færdige med at spise - ca. kl.21.30. Musikken er sammensat på den måde at der er blanding af russiske melodier og vestlig musik, hurtig og langsomt...

Menuen:

Bemærk - alt er absolut hjemmelavet!

·          Velkomst drink -  man kan selv vælge af diverse drikkevarer

·          Pandekager med russisk kaviar (rød)

·          En slags af typisk russisk suppe. Der drikkes en obligatorisk russisk vodka til retten.

·          Oksekødsteg, flæskesteg, frikadeller, stegt kylling, ovnbagte kartofler  med sovs, en eller flere salater  - selv om du ikke kan lide russisk mad, går du ikke sulten fra  fra festen

·         Almindelige danske lagkage / eller hjemmebagt kage, chokolade te og  og kaffe senere på aftenen.

·          Hertil kommer russiske vodka, husets øl og vin ad libitum, isvand, juice og sodavand.

 I

OBS!!!  vi har en dresskode til festerne! vi ser frem, at alle herre  kommer til fester i pænere, festlig tøj. Dette betyder som minimum en nyere skjorte af lysere farve, gerne  med slips. Meget gerne en habit med skjorte og slips. Ikke  trøjer, sporttrøjer  eller mørke sweaters, ikke blå jeans eller hvide strømper.  Med at komme i festlig tøj viser man respekt for pigerne, som kommer alle i pænt tøj, ofte festkjoler.  

Hvor? 

Hvis der er max 30 deltagere,  foregår det på adressen Hollændervej 163,  5500 Middelfart. Hvis der er mere end 30 deltagere - og det sker ofte på det sidste - lejer vi et forsamlingshus i nærheden. Festestedet bestemmes senest 1 uge før festen. Det ligger normalt max 10 km fra Middelfart, og alle allerede tilmeldte deltagere får et besked herom. 

Prisen for hele arrangementet, med mad og drikke ad libitum ,  er 1290 kr. Prisen er ikke kun betaling for mad og drikke - vi giver også  tilskud til rejsen til de piger, som kommer helt fra Rusland.

Prisen inkluderer IKKE overnatning for betalende mænd. 

NB - Det er muligt at  tilmelde sig til 2 fester til rabat pris på 2300 kr.

Tilmelding til Svetlana på telefon 28146668, eller meget gerne pr. email  svetlana@rph.dk 

Prisen for aftenen betales ved tilmelding, kontant, med check eller til konto 6888290115, reg. Nummer 5870 i Nordea eller med mobilpay til 28146668

Nærmeste mulige overnatningssteder er:

kig venligst på www. booking.com eller www.hotels.com   Det nærmeste hotel er Comwell - det er ca. 1,8 km fra adressen i Middelfart,  men det er oftest ikke den billigste alternativ.