Festen  11 November

Vi regner med en hyggelig fest med ca. 13-15 damer og vi vil invitere kun det antal herre, der vil passe til antallet af tilmeldte damer.  

 Alle piger, som deltager i denne fest,  har dansk opholdstilladelse  af forskellige grunde  - nogle var gift i Danmark  men er blevet  skilt, andre kom til Danmark for at arbejde - ukrainske piger, kan komme til Danmark for at arbejde i så kald "praktik" på et landbrug eller planteskole,  piger fra Baltiske lande har også mulighed for at flytte til  Danmark, hvis de finder sig et arbejde. Alle deltagende piger kan snakke noget dansk, eller god engelsk

Festen vil foregå på adressen  Hollændervej 163, 5500 Middelfart. Det er et privat hus med en stor stue. I tilfælde af op til 30-32 gæster byder huset på meget mere hyggelige forhold end et stort forsamlingshus -  dem af mine gengangere,  som har prøvet begge dele,  siger at de bedste fester foregår altid i private.  

Prisen er  -
1290 kr.  inkluderet 4 retters menue og drikkevarer ad libitum . Prisen indkluder ikke overnatning!

Pengene kan betales med mobilpay til tlf 28146668  (Svetlana Anatoljevna Demidova) eller også overføres til  bankkonto 

 6888290115, reg. nummer 5870 i Nordea  

Angående det sædvanlige program, mad, osv. - kig venligst "Singlefester i Danmark" i menuet på første side, eller tryk HER

Vi har en dresskode til festerne!  Ikke nogen strenge krav,  men vi ser frem, at alle herre  kommer i pænere, festligt tøj. Dette betyder som minimum en nyere pæne skjorte , gerne  med slips. Meget gerne en habit med skjorte og slips.  Nyere moderne jeans er OK, dog gerne med en nyere skjorte og blaser. Ikke  T-shirts, trøjer, sporttrøjer  eller mørke sweaters og hvide strømper.  Med at komme i festlig tøj viser man respekt for pigerne, som kommer alle i pænt tøj, ofte festkjoler.  

Nedenfor kan du se billeder af  de damer, som pt er tilmeldt festen.  Jeg sætter nye billeder på, så snart jeg få nye tilsagn fra damerne - så kig snart igen!.

Vita, 43, 163/53 , bor ved Aarhus, har to børn.   
Olga, 46, kommer oprindelig fra Rusland, bor nu i Kbh. Har en voksen datter. Studere, arbejder som pedagog medhjælper. Det er første gang Olga vil komme til vores fest og vi glæder os at lære hende at kende. Hun vil være glad at møde mænd fra København, og hun ville lige så være glad for samkørsel mulighed
  Daiga, 53, kommer oprindelig fra Litauen. Bor nu i Fredericia. Meget flot, elegant dame for sin alder.  
 Billedresultat for natasha odense Natalya, 43, 165/58, kommer oprindelig fra Ukraine, Odessa. Bor nu i Odense, arbejder i Matas. Har en voksen datter. Meget frisk, glad, ungdommelig kvinde med et godt  humor.  
  Svetlana 45, 163/55, kommer opridelig fra Ukraine, Odessa, har en voksen datter,  bor nu i nærheden af Vejle. Studerer på VUC, arbejder ved rengøring. Har en lille hund. Det er første gang Svetlana vil komme til vores fest og vi glæde os at lære hende at kende  
  Dasha 26, 172/75, kommer oprindelig fra Rusland, Chelyabinsk. Er kommet til Danmark for tre år siden, studerer på VUS og arbejde. Har en sød datter på 2 år. Vil gerne møde en mand på op til 40 år.    
Tatjana, 49, 158/57, kommer oprindelig fra Moldova. Kommet til Danmark for 6 år siden. Uddannet advokat, arbejder som translatør, studerer i handelsskole. Har en voksen datter. Det er første gang Tatjana vil komme til vores fest, og vi glæder os at lære hende at kende.
Liya, 38, 165/68, kommer oprindelig fra Moskva, Rusland. Arbejder som økonom hos DSB. Har børn på 19 og 9. Dyrker en del motion, men elsker også at lave mad.
  Elena 49, 172/74, en russisk pige, der har arbejdet både i Letland og Litauen, bor nu i Vejle. Elena har en store erhvervserfaring. Har en voksen søn.    
   Oksana, 36, 163/63, kommer oprindelig fra Letland, bor nu i Fredericia. Har to sønner. Oksana  var til vores fest en gang før, og vi vil gerne pointere, at hun ser bedre ud i livet end på disse billeder:) Hun er  en glad, venlig og sød pige.  
  Tatjana, 40, 167, kommer oprindelig fra Ukraine, Odessa, bor nu i Hobro sammen med sin søn på 16. Har en videregående uddannelse og godt arbejde som logistik assistent. Det er første gang Tatjana vil komme til vores fest og vi glæde os at lære hende at kende.  Hun ville være glæd for samkørselmulighed fra området.  
Ludmila, 45, 165/65, kommer oprindelig fra Ukraine, bor nu i Herning. Enke, har en voksen datter. Kender 5 sprog og har et arbejde som en translatør.
  Irina, 53, 170/63, kommer oprindelig fra Ukraine, bor nu i Helsingborg, Sverige, men arbejder i København. Har en voksen søn. En meget pæn, velbevaret dame for hendes alder. Irina ville være glad for samkørsel mulighed fra Københavns område  
Elena, 38, 155 /60, kommer oprindelig fra Ukraine, bor nu i Vestjylland. Har ingen børn, uddannet som bioanalytiker, arbejder nu som laborant. Elena er en meget glad sød og ukompliceret pige.